Opvang voor en na schooltijd 

Samen met kindcentrum Dok vormt de Sint Jozefschool een Kindercampus. Kinderen kunnen hier voor én naschooltijd spelen en ontspannen. Gaat uw kind naar de buitenschoolse opvang? Dan halen de medewerkers van KomKids uw kind om 15.15 uur van school. Lees meer informatie en meld uw kind aan via de website van KomKids Kinderopvang

Dok010

Door het open karakter van het kindcentrum worden er diverse leeftijdsgerichte activiteiten aangeboden voor verschillende leeftijden. Kinderen spelen dus niet alleen op en met hun eigen groep, maar kunnen aangeven wat zij willen doen en daarbij aansluiten. 

DOKWRK 9+ 

Kinderen van 9 jaar en ouder stromen door naar de speciale 9+ groep. Deze groep is gevestigd in hetzelfde pand als DOKWRK Techniek. Op DOKWRK 9+ worden leeftijdsgerichte activiteiten aangeboden voor de oudere kinderen. Zij denken ook zelf mee met het bedenken van nieuwe thema’s. 

DOKWRK Techniek

Dit is dé technieklocatie van KomKids. Hier worden kinderen spelenderwijs meegenomen in de wereld van techniek. Kinderen leren bijvoorbeeld over: 
• Constructie en Mechanica 
• Elektronica 
• Robotica 
• Programmeren 

Hele dagopvang en peuteropvang

Kindcentrum DOK biedt ook hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en Verkorte kinderopvang met VVE.